Collaborateur support immobilier

 

Haal jij plezier uit het voorbereiden en ondersteunen van werkzaamheden binnen de vastgoed in de dynamische wereld van de retail? Dan is dit dé baan voor jou!

De cultuurwaarden DO DARE CARE vertegenwoordigen wie we zijn en waar we met elkaar voor staan. Heb jij ambitie en drive? Wij leren je graag beter kennen!


DO - Be passionate, work hard and make it happen!

Ter uitbreiding van het Vastgoed team in Mechelen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en professionele collega! Je levert een actieve bijdrage aan het vastgoedmanagement voor Pearle in België. Jij zorgt dat de nodige voorbereidingen worden getroffen, zodat de Manager Vastgoed en Adviseur Vastgoed zich zonder zorgen kunnen richten op het aanhuren van nieuwe locaties en het onderhandelen met de verhuurders. Dit doe je door vastgoeddossiers op te pakken en af te wikkelen en door mee te werken aan procesverbeteringen. Het verzamelen en registreren van benodigde relevante vastgoedgegevens is daarbij essentieel, net als het ondersteunen van het team bij de lopende vastgoeddossiers (o.a. acquisitie en huurprijsaanpassingen). Daarbij heb je ook intensief contact met collega’s van de Finance en Business Development afdeling.

Concreet ziet je takenpakket er als volgend uit:
• Je verwerkt en controleert data (o.a. huurindexeringen) met betrekking tot de winkelpanden in het vastgoedadministratiesysteem (REMS)
• Je stelt concepten op van (onder-)huurovereenkomsten, addenda en diverse correspondentie met verhuurders, makelaars, overheid en winkels
• Je ondersteunt bij allerlei commerciële en administratieve werkzaamheden op de afdelingen pakt zelfstandig zaken op
• Je neemt storingen in winkelpanden aan, meldt deze en volgt deze op, in overleg met de afdeling Bouwbureau

Kortom, met jouw voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden ontzorg je de Manager Vastgoed en Adviseur Vastgoed en draag jij bij aan een goedlopend proces.

DARE - Guts and glory!

Als ideale kandidaat voor deze rol ben je proactief en combineer je jouw servicegerichte instelling graag met jouw accuratesse en scherpe blik. Je houdt ervan om allerlei werk naar je toe te trekken en je vindt het leuk om zelfstandig zaken uit te zoeken en dossiers voor te bereiden, je denkt hierbij graag in oplossingen voor zowel de interne als externe ‘klanten’. Communiceren doe je graag en kun je goed, je schroomt ook niet om de telefoon te pakken en een pittig gesprek te voeren.

Je maakt het gewenste plaatje helemaal compleet als je ook nog voldoet aan de volgende criteria:
• Je beschikt over Bacherlor werk- en denkniveau en je hebt affiniteit met vastgoed. Met een secundaire opleiding en een aantal jaren relevante werkervaring ben je ook van harte welkom om te solliciteren
• Je bent leergiering en hebt een enthousiaste hands-on mentaliteit
• Ervaring met REMS of een ander vastgoedbeheer-programma is een pluspunt
• Je bent 2-talig (NL/FR)

Herken je jezelf in dit profiel en spreekt de organisatie en de rol je aan? Dan maken we graag kennis met je!


CARE - Together we create the best employee and customer experience!

Hoewel we als GrandVision Benelux onderdeel uitmaken van een wereldwijde multinational, is de sfeer in Mechelen zeer persoonlijk en informeel. We zijn respectvol, hebben korte lijnen, helpen elkaar graag en we zoeken de samenwerking op. Het Support Office is gevestigd in Mechelen, nabij station. Onze mooie locatie biedt is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto.

Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken. Je komt terecht in een aangename werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega's. Om je functie goed te kunnen uitvoeren, voorzien we een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk. GrandVision Benelux biedt je een waaier aan opleidingen en trainingen passend bij jouw behoefte en ambitie.
Heb je interesse in deze vacature? Geweldig! - Wij leren je graag beter kennen en ontvangen graag jouw sollicitatie!

Gezien de huidige situatie met COVID-19 zal de sollicitatieprocedure grotendeels via Microsoft Teams worden gevoerd en is het inwerktraject op deze situatie aangepast.

 

Procédure de demande